Kolejny bank w ofercie FinAi! Do platformy dołącza eurobank

Bartek Przybyszewski 23 października 2018

Eurobank to kolejna instytucja, która dołącza do oferty FinAi – pierwszej w Polsce niezależnej platformy z kredytami bankowymi online.

Po ostatniej integracji, w ofercie platformy FinAi są już cztery banki: Credit Agricole, Nest Bank, Inbank i – od wczoraj – również eurobank.

- Wchodząc na rynek zaoferowaliśmy zupełnie nowy sposób brania kredytów bankowych, który pomaga bankom skutecznie i w sposób zgodny z regulacjami konkurować o klienta w internecie – mówi Rafał Czernik, prezes FinAi. – Pozyskanie jako partnera eurobanku, a więc instytucji wyspecjalizowanej i doświadczonej w sprzedaży kredytów konsumenckich, jest dowodem zaufania, jakim wśród przedstawicieli sektora bankowego cieszy się platforma FinAi.

Za pośrednictwem platformy FinAi klienci mogą w stu procentach przez internet zaciągnąć kredyt w wysokości do 50 000 złotych.