Euroloan dołącza do platformy FinAi

6 lutego 2019

Od stycznia br. na platformie FinAi dostępna jest oferta Euroloan – marki należącej do fińskiej Grupy Mash. FinAi wzbogaca tym samym portfolio produktów dla klientów, którzy chcą pożyczać pieniądze bezpiecznie i na jasnych zasadach w 100 procentach przez internet, a nie uzyskali oferty od banków.

Uruchomiona w 2018 roku przez FinAi pierwsza niezależna platforma kredytowa zapewnia klientom dostęp do realnych ofert wielu banków, pozwala na wygodny wybór kredytu najlepiej dopasowanego do ich potrzeb oraz na podpisanie umowy z wybraną instytucją całkowicie  online.

W ramach platformy funkcjonuje także opcja „koła ratunkowego” umożliwiająca wnioskowanie o pożyczkę u partnerów FinAi. Rozwiązanie wychodzi naprzeciw oczekiwaniom osób, które nie otrzymały ofert kredytowych od banków, a są zainteresowane pożyczeniem pieniędzy bezpiecznie i na jasnych zasadach. Od teraz mogą się one również ubiegać o pożyczkę odnawialną w formie limitu odnawialnego do kwoty 40 000 zł oferowaną przez Euroloan.

Cieszę się, że dołączył do nas partner, który stawia na rozwój nowoczesnych rozwiązań i cyfrowych kanałów sprzedaży. Wierzę, że oferta Euroloan będzie stanowiła cenne uzupełnienie portfolio produktów kredytowych dostępnych dla klientów platformy – mówi Rafał Czernik, CEO FinAi. Konsekwentnie realizujemy cel, jakim jest nawiązywanie kolejnych partnerstw i systematyczne poszerzenie oferty platformy FinAi – dodaje.

Mam nadzieję, że nasza oferta spotka się z zainteresowaniem klientów platformy FinAi, którzy poszukując dodatkowych środków finansowych docenią szybkość i elastyczność proponowanego przez nas rozwiązania. Pożyczka w formie limitu odnawialnego daje klientom możliwość wielokrotnego korzystania ze środków finansowych  oraz  dostosowania wypłacanych kwot do aktualnych potrzeb
w ramach przyznanego limitu - mówi Adam Kuśnierkiewicz Country Manager Mash Poland.

Platforma FinAi została zaprojektowana z myślą o bankach i klientach zainteresowanymi wzięciem kredytu bankowego. Obecnie na platformie dostępne są oferty: Credit Agricole, eurobanku Inbanku i Nest Banku. W przypadku nieuzyskania oferty od banku klienci FinAi mogą wnioskować o pożyczkę w Euroloan i NOVUM Finance.

Mash Poland, właściciel marki Euroloan, jest częścią Mash Group międzynarodowego fintechu wywodzącego się z Finlandii oferującego na polskim rynku pożyczki w formie limitu odnawialnego. Cechą wyróżniająca Euroloan na tle konkurencji jest fakt, że ze środków w ramach przyznanego limitu można korzystać wielokrotnie bez konieczności ponownego wnioskowania o pożyczkę. Grupa Mash działa w Polsce, Finlandii, Szwecji i Hiszpanii.